![]() |
Splenda i ketolysekuren
Har startet kuren og har brukt den i 10 dager.
Idag laget jeg meg pannekaker, med rømme, creme frachie, soyamel,egg, smør og splenda. Er det noe her som jeg burde ha kuttet ut, er skeptisk til søtningsstoff, men idag måtte jeg bare lage meg noe med litt søtt i, men er Splenda noe jeg kan bruke etter så kort tid etter at jeg starta kuren, brukte 2 ss til 6 pannekaker:confused: |
Sv: Splenda i ketolysekuren
Ja, du kan god bruke Splenda ! :D
|
Sv: Splenda i ketolysekuren
besto ikke splenda av et sukkermolokyl- tilsatt etterelanett`?
sakrin og maltatanol eller noe? :D sakrin(?) har jo høy GI :( spør fordi jeg er blank :D |
Sv: Splenda i ketolysekuren
Hei
Splenda består av maltodextrin og sukralose. Det gir 0,5 gram KH pr teskje ! Det brukes som sukker volummessig ,altså 1 ts splenda er lik en ts sukker. Vennlig Hilsen Torkil :) |
Sv: Splenda i ketolysekuren
Sitat:
|
Sv: Splenda i ketolysekuren
Hva er best å bruke da av kunstig søtning? Jeg har canderel her hjemme, MEN bruker det svært sjelden!
|
Sv: Splenda i ketolysekuren
Jeg liker å bruke sukrin. Den har ingen karber.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no