![]() |
Hva kan jeg lage med kyllingfileter, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER
Har 4 store frossne kyllingfiléer, som tines i micro nå.
Vi er to voksne og to barn på 3 og 5 år som skal spise. I kjøleskapet har jeg disse ingrediensene + mer: Masse fløte 3 dl creme fraiche 2 dl lett rømme Masse frisk chili Løk Blomkål Brokkoli gulrot mais Kål egg ost +++ |
Sv: Hva kan jeg lage med kyllingfiléer, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER
Når kyllingen er stekt i biter og kokt opp med cf + fløte og litt ost, hva gjør jeg videre da?
Har satt på ovnen og skal gratinere i ildfast form med ost på toppen, hvor mange grader og hvor lenge? |
Sv: Hva kan jeg lage med kyllingfiléer, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER
Sitat:
Hvis kjøttet du skal gratinere er ferdig stekt, så ville jeg hatt det i ovnen på 200 grader til osten boblet eller var gylden. Hvis kyllingfiletene var råe, så ville jeg i allefall latt det stå i 20 min i ovnen på 200 grader. passer på at fløten "koker" og osten bobler og at det ikke blir brent. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no