![]() |
Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Tenkte å prøve meg ut på litt brødbaking med proteinpulver (følger noe ala fedon) - men hva er best å bruke? Noen tips?
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Jeg bakte nettopp brød med soyaprotein av oppskriften som står i ketolyseboka. Brødet ble helt ok, men kommer nok ikke til å bruke det noe særlig. Minner mer om loff enn brød.
Skal sjekke opp hva soyaproteinet mitt heter - hvis det var det du mente? |
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Japp :ja: :)
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Olimp Sojavit heter det jeg har stående i skapet. Kjøpt på "bolebutikken" på Svinesund kjøpesenter.
En slik dunk. |
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Min heter Multipower Powershake og fås kjøpt på helsekosten!:)
Likner på http://www.multipoweruk.com/cms/uplo...0Evo_small.jpg bare at min er nøytral i smaken og heter noe annet!:p |
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Går det an å kjøpe slikt pulver i mindre bokser? De jeg har sett er kjempestore og koster mange hundre kroner..
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Sitat:
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Jepp, kan signere det.. da jeg handlet min, så kostet den bare 100 kroner mere enn en boks med halvparten så mye. Tror min kostet rundt 450,- eller noe sånt?
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Jeg betalte ca 190 svenske for 750 gram :)
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Bakemixen jeg bruker koster ca 340 pr Kg. Det er kanskje litt mye det selv om det ikke går så mye av den :rolleyes:
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Sitat:
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
.. så da er det egentlig sånn at alle proteinpulvere med nøytral smak kan brukes til baking, da?
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Eneste "baksten" jeg har laget med mitt er mock danish, men det er det fungerer veldig fint hvertfall :o
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Jeg bruker noe som heter Dalblads bakepro. Den er kjøpt i en bolebutikk i Sverige til rundt 250 kr, mener jeg å huske. 6g karber pr 100 g.
Brukte et par skjeer (medfølgende) i proteinbrødet i går. Godt brød, men har ikke regnet ut karbeinnholdet i brødet enda. Men har nå ikke tenkt å spise mer enn et par tynne skiver om dagen alikevel. |
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Sitat:
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Sitat:
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Jeg synes i alle fall det er verdt det med noen få karber mer, for å slippe soya!
|
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Sitat:
Ser at det lønner seg å dra på harrytur til sverige ;) Noen tips til annet enn soyaprotein og fiberhusk jeg skal skrive på lista? |
Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
Sitat:
Titter du helt nederst på den siden, finner du andre linker med samme tema! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:16. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no