Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lavkarbo generelt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=28891)

mofe 19-10-09 15:20

Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Tenkte å prøve meg ut på litt brødbaking med proteinpulver (følger noe ala fedon) - men hva er best å bruke? Noen tips?

Rottis 19-10-09 15:30

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Jeg bakte nettopp brød med soyaprotein av oppskriften som står i ketolyseboka. Brødet ble helt ok, men kommer nok ikke til å bruke det noe særlig. Minner mer om loff enn brød.

Skal sjekke opp hva soyaproteinet mitt heter - hvis det var det du mente?

mofe 19-10-09 15:31

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Japp :ja: :)

Rottis 19-10-09 15:37

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Olimp Sojavit heter det jeg har stående i skapet. Kjøpt på "bolebutikken" på Svinesund kjøpesenter.

En slik dunk.

Kitt 19-10-09 15:47

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Min heter Multipower Powershake og fås kjøpt på helsekosten!:)

Likner på http://www.multipoweruk.com/cms/uplo...0Evo_small.jpg

bare at min er nøytral i smaken og heter noe annet!:p

Imse 19-10-09 15:53

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Går det an å kjøpe slikt pulver i mindre bokser? De jeg har sett er kjempestore og koster mange hundre kroner..

Kitt 19-10-09 16:02

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Imse (Innlegg 784628)
Går det an å kjøpe slikt pulver i mindre bokser? De jeg har sett er kjempestore og koster mange hundre kroner..

Tror nok de fleste typene finnes i mindre bokser, men da er de nok enda dyrere. Ikke for boksen, da, men sånn til sammen!

mofe 19-10-09 16:08

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Jepp, kan signere det.. da jeg handlet min, så kostet den bare 100 kroner mere enn en boks med halvparten så mye. Tror min kostet rundt 450,- eller noe sånt?

Rottis 19-10-09 16:21

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Jeg betalte ca 190 svenske for 750 gram :)

Øystein 19-10-09 17:21

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Bakemixen jeg bruker koster ca 340 pr Kg. Det er kanskje litt mye det selv om det ikke går så mye av den :rolleyes:

Carisma 19-10-09 23:31

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av mofe (Innlegg 784615)
Tenkte å prøve meg ut på litt brødbaking med proteinpulver (følger noe ala fedon) - men hva er best å bruke? Noen tips?

Det er jo mange av oss som er skeptiske til soyaprodukter, så jeg anbefaler Whey protein. Du får det for 198 for en kg på proteinfabrikken.no (søk på whey)

mofe 20-10-09 11:12

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
.. så da er det egentlig sånn at alle proteinpulvere med nøytral smak kan brukes til baking, da?

Carisma 20-10-09 11:17

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Eneste "baksten" jeg har laget med mitt er mock danish, men det er det fungerer veldig fint hvertfall :o

Chubby`s wife 20-10-09 17:41

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Jeg bruker noe som heter Dalblads bakepro. Den er kjøpt i en bolebutikk i Sverige til rundt 250 kr, mener jeg å huske. 6g karber pr 100 g.

Brukte et par skjeer (medfølgende) i proteinbrødet i går. Godt brød, men har ikke regnet ut karbeinnholdet i brødet enda. Men har nå ikke tenkt å spise mer enn et par tynne skiver om dagen alikevel.

Imse 20-10-09 18:20

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Carisma (Innlegg 784844)
Det er jo mange av oss som er skeptiske til soyaprodukter, så jeg anbefaler Whey protein. Du får det for 198 for en kg på proteinfabrikken.no (søk på whey)

Men er det ikke en del karber i den da?

Alkazelters 20-10-09 19:28

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Imse (Innlegg 785091)
Men er det ikke en del karber i den da?

Det pleier å være litt mer karbohydrat i myseprotein (whey) enn i Soyaprotein. Typisk tror jeg myseproteinpulveret ligger på cirka 7-10 gram karbohydrat pr. 100 gram.

Alkazelters 20-10-09 19:29

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Jeg synes i alle fall det er verdt det med noen få karber mer, for å slippe soya!

somaya 20-10-09 20:14

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Rottis (Innlegg 784637)
Jeg betalte ca 190 svenske for 750 gram :)

Dæven døtte, det var billig. Forstår godt at gubben alltid kjøper proteinpulver derifra, men han har slik med jordbærsmak - blæh.
Ser at det lønner seg å dra på harrytur til sverige ;)
Noen tips til annet enn soyaprotein og fiberhusk jeg skal skrive på lista?

Kitt 20-10-09 22:30

Sv: Trenger tips til proteinpulver som skal brukes til bakst
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av somaya (Innlegg 785133)
Dæven døtte, det var billig. Forstår godt at gubben alltid kjøper proteinpulver derifra, men han har slik med jordbærsmak - blæh.
Ser at det lønner seg å dra på harrytur til sverige ;)
Noen tips til annet enn soyaprotein og fiberhusk jeg skal skrive på lista?

Her er en link!

Titter du helt nederst på den siden, finner du andre linker med samme tema!


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:16.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no