Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Middag (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Nannahs stekte "kinaris" (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=28957)

Nannah 21-10-09 23:42

Nannahs stekte "kinaris"
 
1 middels blomkålhode
1 bit purre
2 fedd hvitløk
2-3 sopp
1/2 skinkeboks
3-4 never med Landlord bukettblanding
2-3 egg
5-6 ss soysaus
1 liten ts sesamolje
Smør lr olje til steking.

Riv kålen grovt på råkostjern. Ha den i en gryte lr wok sammen med smør/oljen og surr den nesten mør sammen med hvitløken.
Ha i soya/sesamolje og rør rundt. Hold kjelen varm.
Stek skinke og grønnsakene og bland i risen.
Pisk eggene lett sammen og lag en mellomting av omelett og eggerøre.
Del i småbiter/strimler og bland sammen med resten.
Du kan ha i hvilke grønnsaker du ønsker her...og tilsett gjerne noen reker også!

Rin 21-10-09 23:47

Sv: Nannahs stekte "Kinaris"...
 
Oi, det så godt ut - men hva er det i Landlord bukettblanding? :o

Nannah 21-10-09 23:53

Sv: Nannahs stekte "Kinaris"...
 
Den har iaf under 3
karber pr 100g:)

SunnhetMedSirrup 22-10-09 06:43

Sv: Nannahs stekte "Kinaris"
 
smaker det "riktig" ? dette gira meg opp! dette elsker jeg sååå høyt!! :D

Nannah 22-10-09 13:15

Sv: Nannahs stekte "Kinaris"
 
Jeg synes faktisk at det smaker kinamat!! :)
Tror sesamoljen er helt nødvendi dog.

LiMe 22-10-09 18:22

Sv: Nannahs stekte "Kinaris"
 
Hva er Landlord bukettblanding?

Nannah 23-10-09 13:24

Sv: Nannahs stekte "kinaris"
 
grønsakblanding som du finner i frysedisken på REMA

Liv 25-10-09 12:20

Sv: Nannahs stekte "kinaris"
 
Du har ikke eggene rett i det andre og steker det da?
Har ikke så mye erfaring med stekt ris, men jeg har pleid å piske eggene sammen med en gaffel, og ha det rett i ris/gr,saksblandinga........;)

Nannah 25-10-09 12:39

Sv: Nannahs stekte "kinaris"
 
Om du bruker en wok så funker det sikkert, men jeg vill ha biter m egg.
Ikke eggebelegg på grønsakene... sort of...

Kitt 29-10-09 20:13

Sv: Nannahs stekte "kinaris"
 
Jeg trekker bare det andre litt til side i panna og steker eggerøra litt på siden. Den steker jo så fort at det går alltid greit!:D

Har lenge laget min variant av denne med det jeg måtte ha av kjøttrester etc. Kalles "risting" her i huset fordi innholdet varierer etter hva som er i kjøleskapet!
Etter at jeg begynte på ketolyse, lager jeg alt bortsett fra risen i en panne og har en liten panne ved siden av med de grønnsakene jeg vil ha som resten av gjengen ikke spiser.
Før jeg tar opp i risen til de andre, tar jeg en porsjon over i min lille panne og så får alle det de helt vil ha uten for mye styr!:D

Nannah 30-10-09 14:25

Sv: Nannahs stekte "kinaris"
 
Veldig lurt! :ja:

gamlasnyeliv 02-11-09 11:45

Sv: Nannahs stekte "kinaris"
 
Skal tro om man kan bruke five spice pouder ? Synes liksom ikke det smaker kinamat uten det.....
Noen som vet karbeinnholdet i det krydderet ?


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:11.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no