Baconsnurrede elgkarbonader
1 Vedlegg
600 g elgdeig
400 g grov medisterdeig 2 egg 2 dl fløte 1/2 -1 ss salt 1 ts pepper 4-5 knuste enerbær Baconskiver Bland deigen godt. Gjerne i kjøkkenmaskin. Form 8 tykke karbonader. Legg to baconskiver i kryss på ei fjøl og plasser karbonaden midt på krysset. Brett sidnen over karbonaden. Brunes i panne med skjøten ned først...snu og brun andre siden. Legg dem i en ildfast form og stek dem ferdig i stekovnen på 175-200g ca 15 min. Serveres med sopp/purrestuing,rosenkål, og lavsukker tyttebær(ônos kjøpes i sverige) Lr rør selv m kunstig søtt. |
Sv: Baconsnurrede elgkarbonader...
Det så skikkelig digg ut !
|
Sv: Baconsnurrede elgkarbonader...
Dette såg vanvittig godt ut! Problemet er berre å få tak i elgkjøt her...
|
Sv: Baconsnurrede elgkarbonader...
Ikke bare så det godt ut, men estetisk som alltid med farger, underlag, tallerken og serviett :)
|
Sv: Baconsnurrede elgkarbonader...
Jeg har mye elgkjøttdeig, så dette gleder jeg til å prøve. Elgkjøttet er så magert, så jeg hadde tenkt å blande det med medisterdeig og så kom du med en fiks ferdig oppskrift. perfekt timing for meg. Tusen takk.
|
Sv: Baconsnurrede elgkarbonader...
Furine: Bland karbonadedeig med svinedeig...det går sikkert like bra :ja:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:55. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no