![]() |
Karbinnhold i kjente matvarer ...
...finner ikke ut om det er ok å spise kjøttdeig? Og kan man hive innpå så mye man orker av salat, tomat, løk og agurk?:confused: Og hva med champignoner? Ferske, altså...undre undre...
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer...
Sitat:
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer...
Sitat:
Du må veie mat med karber, slik som grønnsaker :) Og lese boka ;) |
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer...
Noe fra sverige er tilsatt Gluktose, har jeg sett. Look out!:eek::eek::eek::eek::eek:
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer...
Mattilsynet har et program som heter Mat på Data og kan lastes ned gratis hos mattilsynet. Her kan du blant annet legge inn egne oppskrifter/lister med matvarer og så blir alt regnet ut tilsammen. Bra hjelpemiddel, men vær oppmerksom at samme varen men av ulike varemerker kan har forskjellig innhold av karber:-)
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer...
Sitat:
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer...
Du kan se her?
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer...
Sitat:
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer ...
Ja, det får'n si.
Får holde utkikk neste gang jeg er i sverige da, kjøttdeig kjøper jeg jo gjerne minst 5 kilo av når jeg først er der. |
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer ...
Sitat:
|
Sv: Karbinnhold i kjente matvarer ...
Tusen takk for svar!
Ehm, har jo faktisk boka ja, kanskje jeg faktisk skulle se der? Blir så innmari lett å sæke svarene her på forumet, hehe.:o |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:32. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no