![]() |
Sukrin melis!
Så på nettet at det har kommet en melis variant av sukrin :D
Det er jo litt artig nå før jul å greier, noen som har prøvd? http://www.funksjonellmat.no/sukrin-...hp#sukrinmelis |
Sv: Sukrin melis!
Tusen takk for tips!
Mon tro om den gjør seg bra i kransekake?:rolleyes: |
Sv: Sukrin melis!
Ja, si det? Jeg vil lage kransekake stenger til jul, og om det funker med sukrinmelis, da bruker jeg det.
|
Sv: Sukrin melis!
Jeg har to pakker med dette, men har ikke fått brukt det enda. Men det er jo malt skikkelig opp og ser akkurat ut som melis. Så det er nok genialt når jeg en gang skal lage noe kake-greier. :snill:
|
Sv: Sukrin melis!
Noen som har prøvd om det funker?
Har så lyst på kransekake i jula. |
Sv: Sukrin melis!
Trenger en å kjøpe sukrinmelis? Jeg kjørte litt sukrin i en beholder som følger med stavmikseren (med en kniv som går rundt) og det ble akkurat som melis...:)
|
Sv: Sukrin melis!
Kanskje like greit.
Men, kan en lage kransekake med dette? |
Sv: Sukrin melis!
Sitat:
|
Sv: Sukrin melis!
Ok :)
|
Sv: Sukrin melis!
Sitat:
|
Sv: Sukrin melis!
Kansje går d bedre med halv mengde sukrin og resten flytende Natren?
Det bruker jeg somregel i kakeoppskrifter. |
Sv: Sukrin melis!
Jeg har laget kransekakestenger med sukrin melis og syntes det ble veldig bra! Her er min oppskrift:
Kransekakestenger: 300 g mandler 150 g sukrin melis 2 eggehviter
Stek i 20 min på 160 grader. Dette gir seige kaker. For hardere og sprø kaker kan de stekes på høyere temperatur eller lenge tid. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no