![]() |
2 spørsmål om mat på lavkarbo
Har bare noen spørsmål angående mat på lav-karbodiett:
1. Kan man spise fiberrik? Det står på pakken at det er 3,1(?) karbohydrat pr skive. 2. Hva kan man bruke i stedet for soyaprotein, soyamel(?) og bakemix fra ketolyse? :) |
Sv: 2 spørsmål om mat på lav-karbo
Sitat:
2. Det er ikke sååå mye mere.. Men kokosmasse blendet til mel funker, og mandelmel. Anders :) |
Sv: 2 spørsmål om mat på lav-karbo
Sitat:
1. Er kostholdet ditt egenkomponert er det bare du som vet hva du kan spise og om fiberrik er noe du tillater deg. Skal du bare kutte litt i karbene er det jo helt ok. Skal du leve ketogent ville jeg valgt å bruke karbene mine på grønnsaker istedenfor. 2. Det kommer an på hva du skal bruke det til. Selv bruker jeg stort sett aldri soyaprotein eller bakemix, og synes jeg kommer langt med fiberhusk eller mandelmel. Men det er jo ikke noe en til en forhold mellom bakemix eller soyaprotein og fiberhusk/mandelmel. Var det en spesiell oppskrift du tenkte på? |
Sv: 2 spørsmål om mat på lav-karbo
Sitat:
Men ellers takk for gode svar! Skjønner at det er litt vanskelig å svare siden filosofien min er lavkarboish, hehe, den er egenkomponert nå, men vil nok prøve å følge ketolysekuren til punkt å prikke etter jul! Har funnet ut at fiberrik ikke har noe innvirking på vekta mi, og vil nok derfor fortsette å kjøpe det. synes det er godt å ha når jeg blir litt småsulten! :) |
Sv: 2 spørsmål om mat på lav-karbo
Sitat:
|
Sv: 2 spørsmål om mat på lavkarbo
Sitat:
|
Sv: 2 spørsmål om mat på lavkarbo
Jeg bruker i Fiberhusk i pannekakene jeg lager i mikroen .....
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:07. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no