![]() |
Imse sine linfrøknekkebrød med kli
2 egg
2dl vann 1/2-1ts salt Rør lett sammen 3 dl knuste linfrø 1dl kli Rør sammen, bre ut på bakepapir på et stekebrett og rut opp til knekkerbrød med kniv, pizzakniv el.l. Stek i ca 2 timer på 125grader med et redskap i tre i døra, slik at døra står på gløtt og knekkebrødene tørker. Stek til de er sprø og avkjøl på rist og oppbevar i tett boks. |
Sv: Imse sine linfrøknekkebrød med kli
Desse så spennende ut, må bare få reparert stekovnen først :cool:
|
Sv: Imse sine linfrøknekkebrød med kli
Hjelp
Mine tørker ikke. Hva gjør jeg feil??? |
Sv: Imse sine linfrøknekkebrød med kli
Sitat:
|
Sv: Imse sine linfrøknekkebrød med kli
Takk.
Da må de bare stå. Bruker du varmluft? |
Sv: Imse sine linfrøknekkebrød med kli
Sitat:
|
Sv: Imse sine linfrøknekkebrød med kli
:sikle: jeg har alle ingridiensene , og skal lage denne med en gang! :sikle:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:37. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no