![]() |
Hordan tiberede indrefilet som småbiter?
Hei!
Tina noe jeg trodde var 2 fine små biffer av indrefilet, men det var de stykkene som ikke ligner noe, men som har litt hinner og fett. Hvordan kan jeg tilberede dette? Skjære opp i biter og steke som grytebiter? Hva kan jeg ha som saus og evt tilbehør? Håper noen kan gi meg råd:D:D |
Sv: Hordan tiberede indrefilet som småbiter?
Hvorfor ikke lage de som biffsnadder? Med bernaisesaus og ovnsbakte grønnsaker!
Eller steke dem, legg til side! Stek sopp, litt løk, paprika, andre grønnsaker. Helle over fløte, gjerne med litt smøreost! Tilsett det stekte kjøttet. La koke inn til det er litt tykt! Trenger ikke noe ved siden av!:sikle: |
Sv: Hordan tiberede indrefilet som småbiter?
Hva med å surre de inn i skivet bacon, legge de i en ildfastform og fylle på noen dl vann i formen. Stek så på 225 grader i 30-45 minutter. Og med tilbehør etter eget ønske så har man en god middag.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no