![]() |
Kalkunstuffing
noen som har en god Ketolysevennlig oppskrift?
|
Sv: Kalkunstuffing
Siden du ikke har fått svar så lenker jeg til en med mandler - men har ikke smakt den. Ser uansett godt ut :ja: men den er på engelsk :o
|
Sv: Kalkunstuffing
det hørtes deilig ut, da! Egentlig så er vel stuffing for det meste type medisterfarse?
|
Sv: Kalkunstuffing
Jeg har ikke så stor erfaring med stuffing, og jeg har aldri fått med medisterfarse - det må jeg bare innrømme. Fikk en gang stuffing som var både bacon, valnøtter, rømme og noe mer i - men har ikke spist kalkun så ofte :) Så dette er utenfor mitt erfaringsområde :)
|
Sv: Kalkunstuffing
Stuffingen her i huset blir laget av stekt kjøttdeig og finhakket, stekt bacon. Nammers.. :) Har tidligere laget av ris og stekt kjøttdeig, tror fint det går an å lage med jukseris også. Krydre godt med "fresh" pepper (jeg bruker en blanding med bla sennepsfrø, sukkerfri, god! Fra Santa Maria) og litt salt.
|
Sv: Kalkunstuffing
det blir medisterdeig og baconbiter her, tror jeg!:)
|
Sv: Kalkunstuffing
Hos oss blir det kjøttdeig (egentlig karbonadedeig kjøpt i Sverige) med løk og krydder :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no