![]() |
Hotter than hell dip
Ja, det stod faktisk så i min texmexkokebok. Synes ikke den er så sterk, men her er muligheter for å få den til å leve opp til navnet. Denne rekker fint som middag til 4 stykker. Ikke-lavkarboere øser det over nachos og vi lavkarbere bruker ostechips eller f.eks brødpinner.
I en gryte surres 1/2 grønn paprika og en liten løk ilag med 350-400g kjøttdeig. Kjøttdeigen må smules opp skikkelig. Tilsett 1 ts malt koriander, 1 ts spiskummen, 1 most fedd hvitløk, 1-2 krm cayenne, litt vanlig pepper og litt salt. Ha i en boks hermetiske tomater, la surre ca 5 min. I en ildfast form smøres 2 bokser Philadelfiaost i bunnen, ha kjøttdeigblandinga over. Dryss på godt med finhakket jalepenos(friske eller fra glass- har ikke sjekket karbo i de på glass) og ca 10 cm purre i biter. Dryss over 150-200g revet ost og oliven om du liker det. Putt hele stasen i ovnen på 220 grader til Philadelfiaen bobler, ca 20-25 min. Dette er blitt en familiefavoritt som jeg anbefaler på det varmeste. |
Sv: Hotter than hell dip
Høres fantastisk ut!!! MÅ prøve, kanskje i morgen??
|
Sv: Hotter than hell dip
Lagde denne i går, og den var veldig god. Blir nok lagd ofte.
|
Sv: Hotter than hell dip
nam;)
|
Sv: Hotter than hell dip
Så fint at den faller i smak.
Har nå prøvd med bare 1 boks Philadelfia og 1/2 boks tomater+litt tomatpure for å minske karbomengden litt. Drysset mye ost over og skjenket på litt olivenolje, ble like godt som den opprinnelige oppskrifta. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:08. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no