![]() |
Cocosa - takk for tipset!
Skulle bare si at jeg kjøpte Cocosa (den til steking/baking) før jul etter å ha lest om det her. Tusen takk for tipset - den har blitt en absolutt favoritt i matlagingen hos oss! Vi bruker Cocosa og/eller smør til alt som skal varmes og extra virgin olivenolje eller kaldpresset rapsolje til dressinger og lignende.
Lurer litt på om jeg skal kjøpe den andre Cocosa-utgaven også, når min juleslunkne lønnskonto etterhvert får påfyll. Hvordan bruker dere Cocosa Extra Virgin? Bare som kosttilskudd, eller fungerer den i matlaging også? Har noen av dere som bruker den som kosttilskudd, opplevd effekt av det? Nysgjerrig Ulex |
Jeg bruker den kun som kosttilskudd, da den smaker kokos.. Men hvis du ELSKER kokos-smak.. så... :) Men tror kanskje at den ikke egner seg godt til steking.. sikkert noen andre som vet.
|
Sitat:
Ulex |
Den skal ikke brukes til steking nei, tåler ikke varmen så godt som den andre ettersom jeg har forstått, i tillegg til at den har mye kokossmak som sikkert ikke passer så bra i alle retter:p Dyrere er den og!
Den kan brukes bare som rent kosttilskudd som flere her inne gjør, tror også en del bruker den i Smoothies! |
hvor kjøper dere cocosa da??
|
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:36. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no