![]() |
Baconkylling med sopp og løk i fløtesaus
Baconkylling med sopp og løk i fløtesaus
Ingredienser for 2 porsjon(er)
Skrell løken og skjær den i tynne båter. Del opp soppen i passe biter. Brun smøret i en stekepanne. Legg i kyllingstykkene og stek dem lett på begge sider til de begynner å få farge. Tilsett løk og sopp og stek videre et par minutter. Ha i fløte og soyasaus og la alt surre forsiktig i vel 10 minutter. Server med kokte eller bakte poteter til de som spiser kh, lettkokt brokkoli og blomkål. Husk at kyllinglår trenger lenger trekketid. Oppskrift fra Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no