![]() |
Svinekoteletter med hvitvinskokt kinakål og chili
4 porsjoner
Ingredienser: 4 svinekoteletter 1 kinakål 1-2 chili 2-3 dl tørr hvitvin 1 1/2 dl fløte Smør til steking Salt og pepper Fremgangsmåte: 1. Krydre eller marinere kotelettene med ønsket krydder. Dette kan du gjerne gjøre dagen i forveien 2. Ha en god klatt smør og stek kotelettene til de er saftige og gode. 2-3 min på hver side. Legg de så til å hvile på et lunt sted, mens du gjør ferdig resten. 3. Ha renset og grovt skåret kinakål og chili i pannen og la det surre i 2 minutter mens du rører rundt. Ha i vinen og fløten og la det redusere til en litt tunn saus. Smak til med salt og pepper og eventuelt limeskall hvis du er glad i det. 4. Servér :) Antall karbo pr porsjon: 4,5 |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:43. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no