![]() |
Svinekoteletter med sopp- og fløtesaus
4 porsjoner
Ingredienser: 4 svinekoteletter 200 g sjampinjong 100 g purre 3 dl fløte 100 g smør 40 g soltørkede tomater 3-3 dråper trøffelolje Salt og pepper timian Fremgangsmåte: 1. Krydre eller marinere kotelettene med ønsket krydder. Dette kan du gjerne gjøre dagen i forveien 2. Del sopp i fine skiver og kutt opp purren. Stek sopp og purre i to omganger i til sammen 50 g smør til det har blitt mørt. Ha i fløten, hakkede soltørkede tomater, trøffelolje og krydder etter smak. 3. Stek kotelettene til de er saftige og gode. 2-3 min på hver side. Når de er ferdige legges de til side på et lunt sted og fettet fra pannen helles i fløtesausen. La kotelettene hvile mens sausen reduseres. 4. Servér kotelettene med sausen over og eventuelt noen grønsaker hvis du ønsker. Antall karbo pr porsjon: 10,5 Antall karbo pr porsjon uten soltørkede tomater: 5 |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:54. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no