![]() |
Fløte/smør
Satt og lurte litt på forskjellen her..
Noen sier at fløte kan være en "partystopper". Men hva med smør? Trodde man kunne bruke masse smør i matlagingen? Fløte er jo egentlig smør. Hvis man pisker det lenge nok så blir det jo først til krem og så til smør. Hva tror dere? :confused: |
Sv: Fløte/smør
Det er jo stor forskjell på fløte og smør egentlig!
Bare se på næringsinnholdet! Fløte inneholder dobbelt så mye proteiner og under halvparten så mye fett! Og nesten 3 ganger så mye karbohydrater! Smør er fløte uten melk! Bare fettstoffene fra fløten blir til smør!Melkesukkeret er borte! |
Sv: Fløte/smør
Sitat:
Den oppskriften jeg fant var det ikke forklart så nøye;) Det sto bare: Alt. 1 – Smør 1 liter kremfløte 3 teskjeer salt (1-2 teskje dersom det er til matlaging) Takk for raskt svar:) Da blir det mer smør og mindre fløte fremover:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:23. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no