![]() |
Nestargel ute av produksjon?
I dag har jeg fått vite at Nestargel ikke lages lenger! :eek: Stemmer det virkelig?
De anbefaler noe som heter "Resource - Thicken Up" istedet, og det er dobbelt eek! Jeg ringte Nestlé som fører Thicken Up, og de kunne fortelle meg at den inneholder modifisert maisstivelse. Trippel eek.... :( Nestargel inneholdt JBKM, så den var safe - men maisstivelse?! Modifisert?! Hvis det virkelig er sant må jeg tilbake til Johannesbrødkjernemel igjen. Sukk. Den er dyrere og jeg synes den er litt vanskelig å jobbe med, tykner for fort osv. Finnes det virkelig ikke noe annet på markedet? |
Sv: Nestargel ute av produksjon?
:eek::eek::eek:
Men hva bruker du det til, da? I mange oppskrifter kan man jo bruke fiberhusk i stedefor!:) |
Sv: Nestargel ute av produksjon?
Pizzabunn. Jeg lager mye pizza, og har prøvd fiberhusk en gang. Den ble liksom litt seigere enn med Nestargel.
Med fiberhusk bør jo røra/deigen stå i ca. 15 minutter så den tykner, og det har jeg ikke alltid tid til....:o |
Sv: Nestargel ute av produksjon?
hei:) kan jeg få oppskrift på den pizzabunnen du lager?
|
Sv: Nestargel ute av produksjon?
Pizzabunn:
3-4 egg Piskes sammen med Nestargel, JBKM eller Fiberhusk. Må prøve seg fram med mengden, men jeg bruker ca 2 SS Nestargel. 1 god neve revet ost. Litt salt Røren smøres utover bakepapir på stekebrett med slikkepott, og stekes i ca. 5-10 minutter. Så er bunnen klar til fyllet. :) |
Sv: Nestargel ute av produksjon?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:26. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no