![]() |
Erstatning av hvetemel i suppe
Jeg skal lage marrokansk harira (suppe) imorgen. Bruker å lage en stor kasserolle, så ungene og gubben har til kvelds noen dager. Hadde ikke hatt noe imot en skål selv, hadde det gått an å bytte ut melet med jbkm eller lignende? og hvor mye pr skje hvetemel ca?
Vanligvis tilsetter jeg melet utblanda i vann når suppen er ferdig og koker opp etterpå, kan jeg gjør det samme med jbkm? Er takknemlig for innspill. |
Sv: Erstatning av hvetemel i suppe
Personlig takler jeg ikke konsistensen på jbkm. Får en sånn slimfølelse av den, og de gangene jeg har testa ut jbkm i sauser og supper så har jeg bare måttet kaste middagen :o Men det er jo mange her som synes det funker. Det er jo ikke noen usmak. Jeg ville kanskje testa ut på en mindre porsjon for å se om du synes det er ok før du bruker det i hele suppa.
Må du jevne suppa da? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:25. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no