![]() |
Laksesauté i Gorgonzolasaus
Laksesauté for 2 personer
300gr benfri laksefilet 1 ss olje 1 ss smør 1/2 middels løk 1 liten squash 1/2dl hvitvin 2 dl kremfløte 60 gr gorgonzola 1 ss soyasaus salt, pepper 1. Skjær laksen i fingertykke biter, krydre m/salt og pepper. Finhakk løk og skjær squash i skiver. 2. Varm oljen og brun laksebitene raskt på allle sider(ikke gjennomstek-blir ferdig av seg selv).Legg laksen tilside på en tallerken. 3. Fres løken i smør til den er myk og blank. Tilsett squash og fres litt til. 4. Ha hvitvin og fløte over og tilsett gorgonzolabiter. Kok til osten er smeltet og sausen er passe tykk. Smak til med soya, salt og pepper . Legg fisken tilbake i pannen/woken og server. Serveres med en god salat ved siden av. Lykke til! |
Sv: Laksesauté i Gorgonzolasaus
Denne var bare så utrolig god, Anne, kan anbefales:ja:, og jeg hadde bare en enkel frisk salat til:sikle:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:41. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no