![]() |
Rettich - gode råd
Såvidt jeg kan se er rettich en utrolig grønnsak med lav kabo og meget smakelig - en smak av nepe/kålrot. Noen som bruker rettich - og hvordan?
|
Sv: Rettich - gode råd
Reddik? Rettich er vel det tyske navnet på reddik tror jeg.
Jeg bruker den, skjærer i skiver og spiser enten på lavkarbobrød eller som tiltygg til ost og noe kjøtt. |
Sv: Rettich - gode råd
http://www.frukt.no/artikkel.aspx?ar...29&mnu4id=1151
Rettich er i reddikfamilien, men ikke heelt det samme som den lille røde varianten. Jeg har aldri rørt denne grønnsaken, men enig i at den ser anvendelig ut! |
Sv: Rettich - gode råd
*dytter denne*
har kjøpt en slik nå.. vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda.. montro om man kan lage mos av noe sånt? :P |
Sv: Rettich - gode råd
Bruk den som i fløtegratinerte poteter: Lagvis i en form med løk, hvitløkspepper og salt og så hell fløte over. Stek i ca 40 min, ta på ost og stek i 10-15 min til.
|
Sv: Rettich - gode råd
Mmm det hørtes godt ut :D Må jeg teste :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no