![]() |
Kjøttdeig på induksjon?
Fikk en lass med kjøttdeig fra Sverige her før helgen. Har jo selvsagt pakket det om og ikke noen inholdsfortegnelse lenger
Så kan man spise kjøttdeig på induksjonen? Eller er det ofte tilsatt noe som jeg ikke må spise? Så nemlig at hamburgerne mine fra Sverige hadde glukosesyrrup og potetmel i seg :mad: |
Sv: Kjøttdeig på induksjon?
Kjøttdeig er rent kjøtt, men du skal ikke kjøpe noe som heter farse, for det er spedd mat( spedd med mel/stivelse og melk).
Svensk kjøttdeig inneholder gjerne null salt og null vann som regel og er mye bedre enn den norske. |
Sv: Kjøttdeig på induksjon?
Søren da, fant kvitering nå, og det var jo selvsagt farse :(
Men da vet jeg iallefall at norsk, selv om svensk er bedre, går an Tusen takk for svar :) |
Sv: Kjøttdeig på induksjon?
Står det kun kjöttfärs? I såfall er det rent kjøtt.. Aldri sett spedd farse i sverige jeg, så det er sikkert rent kjøtt. Du ser om det er spedd, for da ser det ikke ut som kjøttdeig..
|
Sv: Kjøttdeig på induksjon?
Det stod det på kvitteringen. Andre embalasjen kastet jeg jo
Den er mye rødere enn den kjøttdeigen vi har her. Også virker den som den er kverna i tynnere kvern enn den norske Kjøpt på Maxi Mat. Om det hjelper noe på detektivarbeidet? |
Sv: Kjøttdeig på induksjon?
Det er kjøttdeig, det er jeg helt sikker på. Det at den er så finmalt gjør at den er mye lettere å steke!
|
Sv: Kjøttdeig på induksjon?
Så da er den good to use da?
Supert og takk for hjelp igjen :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:25. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no