![]() |
Frokost og lunsj- forslag trengs
Hei.
Sliter med å få i meg både frokost og lusj og går gjerne hele dagen uten å spise nevneverdig, har dere noen gode tips på noe som er lettvint og raskt og lage som ikke krever mye tid? Det går greit å ikke spise før middag, men da er jeg ofte knall sulten. Det blir gjerne bare 2 måltider pr dag |
Sv: Frokost og Lunsjh
-Kokte egg, røka laks og majones
-Yogurt naturell med bringebær og linfrø |
Sv: Frokost og lunsj- forslag trengs.
Omelett, laga ferdig kvelden før,
middagsrester, salat, ferdiggrilla kylling osv osv.... Yoghurt er ikke anbefalt på ketolyse :) |
Sv: Frokost og lunsj- forslag trengs
Middagsrester er knall:)
|
Sv: Frokost og lunsj- forslag trengs
Hei,
Det er slutt på de tidene da man tenker tradisjonell oppdeling av frokost/lunsj/middag. Det er mange her inn som spiser middagsretter til frokost og lunsj. Linker til inspirasjon: Oppskriftsdelen av forumet finner du her: http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=45 Hva har du spist til frokost i dag?, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2494 Hva har du spist til kveldsmat i dag?, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=3598 Lunsj, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2495 Hva skal du ha til middag i dag tråden, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2492 |
Sv: Frokost og lunsj- forslag trengs
Jeg synes og det er vanskelig å spise frokost, men synes det er bra å drikke en stor kopp med kaffe og eggemelk, hvis du liker det.
Ellers stekte jeg kyllingfile som jeg delte i fire fem biter en kveld, og spiste det til frokost som jeg bare dyppet i litt rømmedressing. Kjempegodt hvis man er av den typen som kan spise hva som helst til frokost. Ellers har jeg stekt slike biter og rullet dem inn i danskepølse og ost også...:D |
Sv: Frokost og lunsj- forslag trengs
Hei:) Jeg pleier å lage ostebrød av egg og ost som jeg spiser med masse pålegg og grønnsaker.Godt og enkelt synes jeg:)
Fant oppskriften her inne et sted: 600gram ost 6egg krydder etter ønske Legger hele røra utover i en langpanne og steker den i 15min på 225grader. Deler den opp i passende stykker og oppbevarer de i kjøleskapet (kan oppbevares ganske lenge). |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:56. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no