![]() |
Bløtkake
Bløtekake (16 personer)
Totalt karbohydratinnhold 32 g 1 bløtkakebunn 1 porsjon bringebærfromasj, eller bruk Heistad gele 3 dl kremfløte friske bringebær Lag bløtkakebunn av oppskriften på soyabrød. Tilsett sukkererstatning tilsvarende 1 ss sukker. Smør en springform med diameter 26 cm. Stek kakebunnen på nederste rille ved 180 grader i 45 min. La kaken bli kald. Del kakebunnen i tre lag. Legg bringebærfromasjen mellom lagene og på toppen, rett før den stivner helt. Pynt med pisket kremfløte og friske bringebær Bringebærfromasj Totalt karbohydratinnhold: 10 g 2 store egg 2 ts strøsukkererstatning (candarel) 3 dl kremfløte 2-3 ss Fun light rasberry melon 4 plater gelatin Del eggene, og visp plommene med 1 ts candarel. Visp hvitene stive med 1 ts candarel. Visp fløten helt stiv. Legg gelatinen i kaldt vann, smelt den deretter i litt varmt vann, kjøl ned og bland med saften (tåler ikke mye varme). Tilsett de vispede eggeplommene i saften, og bland så forsiktig eggehvitene og kremen inn i massen. Sett fromasjen i kjøleskapet noen timer. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no