Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lunsj (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Omelett med baconost (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=320)

Iset 18-02-04 18:59

Omelett med baconost
 
lag vanlig omelettrøre og ha i det du liker, men ha også i en dæsj baconost (0 karbo). jeg bruker ca 1/3 pakke til en omelett på 6 egg. smaker kjempesnadder.

HP 18-02-04 19:30

Når en spiser mye egg vil en oppdage at alle typer egg smaker forskjellig.

Før spiste vi bare den rimeligste varianten, men ble etterhvert lei. Så prøvde vi Sol-egg, pluttselig ble den vanlige omeletten forvandlet til en gastronomisk opplevelse! :p

Anbefaler dere å variere: Vanlige, frokost, sol-egg, dha-egg, frittgående og ikke minst økologiske! Bare vanlige egg i store mengder blir py i lengden...

Iset 18-02-04 19:31

oj interessant. har også lest at det anbefales omega 3 berikede egg (var det Atkins selv som sa det? mener å huske det).

Amagetha 19-02-04 13:46

:)

Hvilken typ baconost?

Ops.. jeg mener beikenost :P høhø.

Iset 19-02-04 14:15

hahaha. jo det er Tine Beikenost hihi.

Amagetha 19-02-04 14:18

Kjekt å vite ;D

Skorpia 20-02-04 22:09

Sitat:

Opprinnelig lagt inn av HP
Anbefaler dere å variere: Vanlige, frokost, sol-egg, dha-egg, frittgående og ikke minst økologiske! Bare vanlige egg i store mengder blir py i lengden...

Ikke helt enig der gitt, men det er best å variere med bløtkokt, hardkokt, speilegg,eggerøre(som er min favoritt) og omelett. Eller eggesmør namnam til fisk:-)

psilocybe 20-02-04 23:24

Eggesmør er definitivt nydelig til fiskeretter. :D

For de som skulle lure.. man tager:

Et par hardkokte egg
En dæsj smeltet smør

og knerter alt sammen.

Iset 23-02-04 14:29

jeg skrev feil, det var KAVLI baconost.

mofe 01-02-05 23:36

Sitat:

Opprinnelig lagt inn av HP
Når en spiser mye egg vil en oppdage at alle typer egg smaker forskjellig.

Før spiste vi bare den rimeligste varianten, men ble etterhvert lei. Så prøvde vi Sol-egg, pluttselig ble den vanlige omeletten forvandlet til en gastronomisk opplevelse! :p

Anbefaler dere å variere: Vanlige, frokost, sol-egg, dha-egg, frittgående og ikke minst økologiske! Bare vanlige egg i store mengder blir py i lengden...

Jeg også merker veldig forskjell på dette.. Kanskje ikke så rart, siden mange av hønene som verper egg (altså de ikke-frittgående) - blir foret med FISKEPELLETS...

Når ble det normal for høner å spise fisk, liksom.. :eek:


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:48.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no