![]() |
Grønn suppe
280 g frossen spinat
280 g brokkoli (fersk eller frossen) 125 g cheddarost i terninger 80 g kremost 1 liten løk 1 hvitløksfedd 2,1 dl kremfløte Smør til blanking av løk 0,5 l hønsebuljong Løk og hvitløk finhakkes og blankes i smør Brokkoli dampes/kokes/mikres til myk Spinat dampes/mikres til tint – avrennes Ha løk buljong i kasserolle, brokkoli, spinat, alt gis oppkok. Ha i fløte. Ha i kremost og cheddarost. Varmes. Bruk stavmikser til å gjøres suppen glatt. Denne suppen har jeg fra LowCarbEating. Synes den er veldig god og lett å lage (man må like ost og fløte). En tykk kremaktig suppe som visstnok kan fryses (har ikke prøvd selv). Vet ikke hvor mange porsjoner/karber dette gir, oppskriften sier det ikke. Selv har jeg brukt å ha til middag (to rikelige suppetallerkner) den ene dagen, og til lunsj på termos (nok det og) dagen etter. |
Denne må da være strålende som god og varm kveldsmat? Evt. med en nøttemuffins til?
Ja - det må jeg prøve! :ja: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no