![]() |
Ferskenbeinets majones og skinke ”pizza”
Holder til 3-4 personer.
Bunn: 40g Hasselnøtt-kjerner 5g Olje 20g Linfrø 80g Mandler 50g Ost 10g Ketolyse bakemix 2 Egg 20g Sesamfrø ½ ts salt Bland alt (tilsett evt noe krydder om ønskelig) og ha blandingen i en rund form (24cm). Stek på 175 grader i ca 20 minutt og avkjøl. Fyll: 50g Majones (jeg brukte ferdig, hjemmelaget får 2 mindre karber totalt) 50g Seter rømme 3 hardkokte egg 150g Bogskinke 50g Løk 50g Paprika 50g Purre 125g Ost Bland majones og rømme, smør det utover den avkjølede bunnen. Del eggene på langs og tvers i eggedeler og strø over. Ha på resten av fyllet og topp med osten. Gjerne litt ekstra krydder også. Stek på 220 grader i ca 15 minutter. Server med salat Næringsinnhold i hele sulamitten (1050g) blir da ca: Kcal 2777 Protein 139g Karbohydrat 18g Fett 228g Enjoy! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:52. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no