Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Brødbaking..soyamel eller -protein? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32101)

hoppetussa 18-03-10 21:58

Brødbaking..soyamel eller -protein?
 
har funnet en oppskrift MED soyamel.
Noen med erfaring? Finnes det kanskje et bedre alternativ en soyamel?
Ser det er masse oppskrifter på lavkarbobrød,så vil jo helst bake et godt,når jeg først skal bake et brød for første gang i mitt liv(!!!):eek::cool:

Kitt 18-03-10 22:12

Sv: Brødbaking..soyamel eller -protein?
 
Scroller du helt nederst på siden, finner du flere tråder om dette.
Mye mer karber i melet enn proteinet, i hvert fall!

crystall 25-03-10 15:33

Sv: Brødbaking..soyamel eller -protein?
 
Jeg kjøpte soyamel idag med 3,1 karb pr 100 gram, syns ikke det var så ille? :)

Kitt 25-03-10 15:43

Sv: Brødbaking..soyamel eller -protein?
 
Neida, men i proteinene jeg bruker er det 0.2, som jo er myyyyye bedre!;)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:19.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no