![]() |
Påskemat
Jeg skal lage en rett til påske (svensk tradisjon) som inneholder skinke, egg + hvitsaus. Dette er en rett son skal inn i ovnet og son hvitsausen binder sammen. Er det noen vet hva jeg kan bruke istedenfor melet i sausen?
Jeg deler gjerne oppskriften med dere om det blir lavkarbo. SPENNENDE. |
Sv: påskemat
Johannesbrødkjernemel vil jeg tro fungerer :)
|
Sv: Påskemat
hvor får man kjpt det? helsekost kanskje, har den samme konsistens som hvetemel?
|
Sv: Påskemat
Du kan jo feks. bruke en eske skinkeost (sånn smelteost) og koke opp med litt fløte? Jeg har laget hvit saus slik mange ganger. Ikke ha salt i, osten er salt. Jeg har brukt forskjellige varianter, feks. sjampinjongost til kjøttboller, rekeost til fiskeretter osv.
|
Sv: Påskemat
Sitat:
Skal det være en rein hvitsaus bruker jeg 1 putt fløte som jeg kokeropp, og så har jeg i 1 gourmet naturell ost fra tine. |
Sv: Påskemat
Fløte og eggeplommer blir nydelig hvit saus.
|
Sv: Påskemat
JBKM er et fortykningsmiddel som man bruker mye mindre av enn hvetemel. Det kjøpes på helsekost i små glass.
|
Sv: Påskemat
Takk for alle gode inspill. Oppskriften kommer en av de nermestedagene. Tradisjonsrett på påskeaften.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no