![]() |
Hete reker
Ha scampi eller reker i en ildfast form, hell over godt med olivenolje. Hakk chilli og hvitløk og bland inn, ikke vær beskjeden med mengdene. Ta noen tak med pepperkverna over. Rør rundt og sett i ovnen på 225 grader til olja bobler.
Spises med eller uten salat eller annet til. Går både som forrett og hovedrett, alt etter hvor mye en lager. |
Sv: Hete reker
Mmmm dette skal jeg lage i helga.
Jeg pleier egentlig å varme rekene i stekepanna i olje og hvitløk og litt salt. |
Sv: Hete reker
mmm...minner meg om de deilige hvitløksrekene vi bestilte på restaurant hver kveld(kremt...)når vi var på Lnazarote...Dette må jeg lage!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:02. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no