Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Denne oppskriften er til 4 personer.
500 g blandet sopp 2 sjalottløk 4 hvitløksbåter 5 dl vann + 2buljongterninger eller 5dl soppkraft (Icas buljong har lavest KH) 5 dl TINE Matfløte 190 g ( 1stk) Norsk Chevre frå Haukeli Naturell 1 ts salt 0,4 ts nykvernet pepper 1 ts splenda 1 ss sitronsaft Til steking: 2 ss TineSmør Til jevning: ½ ss maisennamel (erfarne brukere vet kanskje om dette kan erstattes av jbk?) |
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Høres godt ut, men bytt ut matfløten med kremfløte!
Jepp, maizena går utmerket å bytte ut med JBK. Du trenger nok litt mindre av det også...:) |
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Denne skal prøves til høsten med fersk sopp fra skogen!
|
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Ehm, skal noe stekes først, eller skal alt kokes sammen? Har ikke laget soppsuppe, så jeg hadde ikke hatt noe imot litt instrukser. :snill:
|
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Suppen kan eventuelt jevnes med maisenna (jbk) utrørt i litt vann. Smak til med salt, pepper, splena og sitronsaft. Stek resten av soppen i litt smør sammen med resten av hvitløken. smak til med salt og pepper. Fordel suppen i tallerknene før suppen serveres |
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Sitat:
|
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
MEN- det er flere karbohydrater i matfløte enn i kremfløte...:p
Denne suppa høres utrolig fristende ut! Blir sikkert god med frossen soppblanding fra rema100 også:D Tror det må bli middagen i morgen! Vil noen regne ut karboinnhold i den kansje:) |
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Sitat:
|
Sv: Verdens beste soppsuppe (festsuppe)
Jeg har hatt denne i dag.
Brukte kremfløte og bittelitt jbk. Trengte ikke bruke søtningsstoff i det hele tatt :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:43. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no