![]() |
Soppstuing/saus med purre og ost
Ligger sikkert ute mange som ligner, men .. :)
1. pakke med kantarell og stensopp blanding fra Rema. Purre Kremfløte Salt og pepper Ost Har ikke målt akkurat hvor mye jeg har brukt her men... Fremgangsmåte: Tøm soppblandingen i en panne og stek sammen med opphakket purre. Jeg bruker kanskje en 30-40g purre, men jeg er veldig glad i det. Når dette har stekt litt heller jeg over kremfløte så det dekker det i panna. Har over salt og pepper etter smak. I går hadde jeg i litt muskat også. Når det har kokt en liten stund å tyknet litt så har jeg i ost som smelter inn i sausen å gjør den tykkere. Her er det bare å ha i ost til man synes den er tykk nok. Den beste osten jeg har prøvd er Pizzaost med fire forskjellige oster. Jeg helte dette over biffen jeg spiste på lørdag å hadde blomkål og brokkoli til. NAM!!! Mannen likte det også kjempe godt. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no