![]() |
Stekt andebryst med appelsinsaus...
De har nydelige Franske andebryst i frysen på Eda super:p
1 andebryst m skinn pr pers salt og pepper 2ss heistad lett apelsin marmelade 1/2 kalvebuljongterning 1-2 ts bringebæredikk 1,5 dl vann ca 50 g smør(smak til) 1 liten ts JBK Rut opp skinnet som på skinkestek. Bare små ruter. Salte og peppre. Varm litt fett i panna og stek brystene med skinnsiden ned på god varme men ikke max....i 5 min. Snu brystene og stek videre i 10 min. Hold de varme men ikke pakk de inn i folie, da mister de sprøheten. Saus: Bland marmelade,vann, buljong og edikk i en kjele. Kok opp og rør inn JBK. Ta kjelen av varmen og ha i klatter med kaldt smør som du rører inn i sausen til du liker smaken og konsistensen. Den skal ha et frisk, sur-søtt preg. Serveres med dampede grønsaker og evnt en selleripuree:) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no