Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Ang karber og sukkeralkoholer (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32810)

Skrulla86 15-04-10 13:29

Ang karber og sukkeralkoholer
 
Hvis det står på en ting:

Karbohydrater 45 gram
Herav sukker 0 gram
og sukkeralkoholer 45 gram

Hva vil det si?

Nutta 15-04-10 13:31

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Slik jeg har forstått det... så vil det si at du kan regne det som 0 g karbs :) Altså.. du kan trekke fra alle sukkeralkoholer.

Nutta 15-04-10 13:32

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Du kan se det her feks : http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24984

Torkil 16-04-10 13:33

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Skrulla86 (Innlegg 862941)
Hvis det står på en ting:

Karbohydrater 45 gram
Herav sukker 0 gram
og sukkeralkoholer 45 gram

Hva vil det si?

Hei
Det kommer ann på sukkeralkoholen. Sorbitol og xylitol kan ikke anbefales da over 50% tas opp. Andre gir 0 gram i netto-opptak.
Personlig anbefaler jeg sukrin, god smak, lite opptak (o?) og ikke minst lite risiko for mageknip og diarre og så er det en naturlig forekommende sukkeralkohol.
Vennlig Hilsen
Torkil

BlirFjong 16-04-10 13:43

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Torkil (Innlegg 863489)
Hei
Det kommer ann på sukkeralkoholen. Sorbitol og xylitol kan ikke anbefales da over 50% tas opp. Andre gir 0 gram i netto-opptak.
Personlig anbefaler jeg sukrin, god smak, lite opptak (o?) og ikke minst lite risiko for mageknip og diarre og så er det en naturlig forekommende sukkeralkohol.
Vennlig Hilsen
Torkil

Er det forsket på det?
For jeg bruker sukrin, og syns ikke det har ekkel bismak som andre søtningsprodukter kan ha, men er jo skeptisk.. Sunn skepsis kanskje.
Syns folk skal forske litt på det der :)

Kitt 16-04-10 14:20

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Når dr. Torkil, mannen bak ketolyse- kuren, sier noe, så hører jeg etter!:D
Heretter blir det brukt sukrin her i huset!:ja:

LiMe 16-04-10 14:34

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Hva hvis det står "Karbohydrat 94g herav sukker og og polyoler 94g"?

Kitt 16-04-10 14:39

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Polyoler er sukkeralkoholer og kan trekkes fra!:D

ada-emilie 16-04-10 22:30

Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
 
Har sett at det finnes produkter (ikke i Norge)som er en blanding av sukrin og stevia. Kanskje det gjør smaken bedre? Smaken av stevia eller smaken av sukrin? Begge deler? Jeg vet ikke:) Sukrin er luksus-sukker siden det søter i mindre grad enn samme vekt i farin og er dyrere.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:20.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no