![]() |
Ang karber og sukkeralkoholer
Hvis det står på en ting:
Karbohydrater 45 gram Herav sukker 0 gram og sukkeralkoholer 45 gram Hva vil det si? |
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Slik jeg har forstått det... så vil det si at du kan regne det som 0 g karbs :) Altså.. du kan trekke fra alle sukkeralkoholer.
|
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Du kan se det her feks : http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24984
|
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Sitat:
Det kommer ann på sukkeralkoholen. Sorbitol og xylitol kan ikke anbefales da over 50% tas opp. Andre gir 0 gram i netto-opptak. Personlig anbefaler jeg sukrin, god smak, lite opptak (o?) og ikke minst lite risiko for mageknip og diarre og så er det en naturlig forekommende sukkeralkohol. Vennlig Hilsen Torkil |
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Sitat:
For jeg bruker sukrin, og syns ikke det har ekkel bismak som andre søtningsprodukter kan ha, men er jo skeptisk.. Sunn skepsis kanskje. Syns folk skal forske litt på det der :) |
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Når dr. Torkil, mannen bak ketolyse- kuren, sier noe, så hører jeg etter!:D
Heretter blir det brukt sukrin her i huset!:ja: |
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Hva hvis det står "Karbohydrat 94g herav sukker og og polyoler 94g"?
|
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Polyoler er sukkeralkoholer og kan trekkes fra!:D
|
Sv: Ang karber og sukkeralkoholer
Har sett at det finnes produkter (ikke i Norge)som er en blanding av sukrin og stevia. Kanskje det gjør smaken bedre? Smaken av stevia eller smaken av sukrin? Begge deler? Jeg vet ikke:) Sukrin er luksus-sukker siden det søter i mindre grad enn samme vekt i farin og er dyrere.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no