![]() |
Stroganoff
Jeg fant denne oppskriften på matprat, er den lavkarbo vennlig?
Børst gjerne støvet av en gammel klassiker og prøv denne. Biff Stroganoff fortjener å komme på bordet igjen! RASK Enkel Porsjoner: 4 Ingredienser 800 g biffkjøtt i strimler 1 stkhakket løk 2 ss smør til bruning 1 ts salt ½ ts pepper 2 ss tomatpuré 100 g frisk sjampinjong 1 dl kjøttkraft 2 dl seterrømme 4 ss lettrømme 4 skive syltede rødbeter 4 skive sylteagurk i skiver Slik gjør du: 1. Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm). Brun kjøtt og hakket løk i smør. 2. Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter. * Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon. Serveres med potetstappe, eventuelt med ris. |
Sv: Stroganoff
Den så helt grei ut som lavkarbomat. Skjønner ikke hvorfor det skulle være 4 ss lettrømme, men på et Lindbeergkosthold er det vel greit.
Ville servert blomkålmos/jukseris eller brokkoli, champinjong og paprika til, men på Lindberg går det fint med litt naturris. I sylteagurk og syltede rødbeter er det ofte litt sukker, men en skive pr posjon kan man vel vurdere ;-) |
Sv: Stroganoff
tror de 4 ss lettrømme er til pynt når man serverer det bare. Jeg tror jeg dropper det og gidder ikke har noe tilbehør til, blir alltid så mett av denne middagen
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:53. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no