![]() |
Peanøttsmør/Cocosa Godis - (Med bilde)
Da har jeg fått tak i Cocosa (Østerriksk variant) og da må jeg jo også bruke det. Så vi prøver oss frem
Ingredienser
Det smakte litt spesielt, men absolutt ikke vondt. Man trenger ikke store biten for å føle at man har fått noe. Smaker en blanding av kokosnøtt og peanøtt, absolutt ikke vondt. |
Sv: Peanøttsmør/Cocosa Godis - (Med bilde)
Mmm. Jeg tenker jeg slenger oppi litt kokosmasse også, og evt. dypper dem i smeltet sukkerfri eller mørk sjokkis, håhå. Jeg har maange sånne kule former fra IKEA. Geniale til gelé i bursdager!
|
Sv: Peanøttsmør/Cocosa Godis - (Med bilde)
Ja, jeg tenkte på å hive oppi en del ting jeg og, men ville prøve først uten noe. Mye som kan komme ut av en sånn oppskrift.
|
Sv: Peanøttsmør/Cocosa Godis - (Med bilde)
Fikk en ny oppdagelse akkurat nå. Jeg har bakt Hannas knekkebrød i dag - var veldig skeptisk. Men fy søren og gode de var. Prøvde tilfeldigvis å smøre litt cocosa på de. Dette var rågodt syns jeg. Et tips til dere andre !
Samtidig - er det noen som noen gang har regnet ut karbo på de nevnte knekkebrødene? |
Sv: Peanøttsmør/Cocosa Godis - (Med bilde)
Sitat:
|
Sv: Peanøttsmør/Cocosa Godis - (Med bilde)
den her så veldig overkommelig ut og ikke verst, nei. Lurer på om det går an å blande litt smelta sjokolade sammen med alt? noen som har prøvd?
|
Sv: Peanøttsmør/Cocosa Godis - (Med bilde)
hvorfor ikke helle litt smeltet sjokolade over? det skal jeg prøve. og kanskje en dråpe peppermintesmak.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no