![]() |
Forvirret
Hei,
Jeg er ganske ny her inne og har et spørsmål, hva er forskjellen mellom og bruksområdet til følgende: * soyaprotein * jbk * bakemix * fiberhusk Har lest masse om det her inne, men blir i grunn bare mer forvirret jo mer jeg leser. Vet de kan brukes til baking av brød, lapper osv, men hva egner seg best som en all rounder? Gidder ikke kjøpe så mange forskjellige ;) Takker og bukker :) x |
Sv: Forvirret
Hei,
Soyaprotein og bakemix brukes isteden for mel. Fiberhusk og JBK er fortykningsmidler. Det er vel en smakssak om man bruker soyaprotein eller bakemix, mange synes soyaprotein har en bismak. JBK og fiberhusk brukes som fortykningsmidler til ulike retter. Jeg prøvde jbk i begynnelsen men likte ikke smaken og konsistensen den ga, så jeg bruker ikke jbk mer. Fiberhusk bruker jeg stort sett kun til å lage linfrø og fiberhusk knekkebrød/rundstykker/brød. |
Sv: Forvirret
supert! da er ting litt klarere.
tusen takk :D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:43. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no