![]() |
Fra "høy" til "lav"?
Noen som kan tipse meg hvordan denne kaken eventuelt kan gjøres lavkarbovennlig?
Sjokoladekremmen er jo grei, da :) Men hva kan jeg erstatte melet med..? :veitikke: Kakebunn 200 g god mørk sjokolade 200 g meierismør 1 dl sterk kaffe 200 g sukker 200 g lyst muscovado sukker 170 g hvetemel 1 ts bakepulver 3 egg 3/4 dl melk Sjokoladekrem 300 god mørk sjokolade 3 dl fløte sjokolade til pynt Her er link med bilde av orginalen :D |
Sv: Fra "høy" til "lav"?
Jeg vet ikke. Men det finnes flere alternativer på forumet her.
Her er en mudcake: http://skinnyshepherd.blogspot.com/2...e-mudcake.html (jeg søkte etter mudcake) |
Sv: Fra "høy" til "lav"?
Dette minner veldig om Black Sunday som vel er den beste kaka jeg har smakt ever, høy- eller lavkarbo :D.
|
Sv: Fra "høy" til "lav"?
Takk for svar, dere :)
Begge skal prøves :D |
Sv: Fra "høy" til "lav"?
Og som et tips; Jeg lager ikke sjokoladekrem, men bare smelter mørk sjokolade og heller over som et lokk, og drysser hakka hasselnøtter/mandler på sjokoladelokket.
Den bør stå i kjøleskapet til dagen etter. Den er alldeles nydelig! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:55. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no