![]() |
Mauriske svinekebaber
Nå er grillsesongen over oss, og disse grillspydene er nyyydelige!
1 kg svinekjøtt i grillspydstore terninger Ha 1 1/4 dl olje i en stekepanne på svak varme Tilsett: 3 ss malt spisskummin 2 ss malt koriander 1 ss paprikapulver 1 1/2 ts kajenne 1 ts gurkemeie 1 ts tørket oregano 1 ts salt (eller etter smak) 1/2 ts nykvernet pepper Rør godt sammen og la det varmes opp til det begynner å lukte godt. Trekk pannen av varmen og la det avkjøle seg Legg kjøttet i en bolle (som ikke tar farge eller smak!) hell over krydderblandingen og jobb den inn i kjøttet (gjerne med hendene) Tilsett: 2 ss finhakket, fersk hvitløk 1/2 dl finhakket bladpersille 1/2 dl nypresset sitron Og bland godt inn i kjøttet. La det stå i kjøleskapet over natten, tre kjøttet på grillspyd og grill i vei:) Marinaden fungerer fint på all slags kjøtt. Det er nydelig med aoli til. Enjoy! |
Sv: Mauriske svinekebaber
Åååh, denne går jeg god for! Nyyyyydelig!
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Sitat:
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Takk:)
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Må prøves!
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Sparker liv i denne jeg :love:
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Mmmm ser veldig godt ut, det må eg prøve ein dag eg finn passeleg kjøtt.
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Jeg brukte bare vanlige nakkekoteletter som jeg skjærte i terninger :)
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Tenkte på det, men blir det ikkje veldig små terningar, da?
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Sitat:
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Hehehe, men dei er jo så tynne som dei er, uansett :)
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Sitat:
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Vel , oppskrifta høres fantastisk ut. Men navnet er vel ikke helt passe.
Maurerne var vel muslimene som befolket store deler av Spania. Og de spiste vel ikke svin.:) ha en fantastisk Svinekebab Mvh Grovsnus. |
Sv: Mauriske svinekebaber
Mmm, gleder meg til å prøve denne! :D
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Hmmm og her lurte jeg fælt på hva mauriske sviskeblader var for no'... :D
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Dette så nammenam ut :)
|
Sv: Mauriske svinekebaber
Og det er det! :ja:
Jeg har også brukt det bare som marinade til hele koteletter. Snadder! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no