![]() |
Grillsesongen er reddet for pølse-elskere (Lomper)
3 Vedlegg
Nå er jeg litt gira her, altså. Jeg spiser, som mange sikkert har fått med seg, så lite karbohydrater som mulig. Jeg er også svak for pølser. Pølser i seg selv har som oftest litt karber i seg. Pølsebrød og lomper har MASSE, så det kan jeg ikke spise. Det har gjort pølsematen litt amputert etter oppstart på lavkarboen.
Men nå har jeg funnet løsningen. La meg først begynne med oppskriften på lompene. Denne er inspirert av Lena Beatrice sine tekaker. Lomper 1/2 beger seterrømme 1/2 beger naturell Filadelfia-ost 3 egg 1 ss fiberhusk Litt kruskakli for å gjøre røra tykkere. Føl deg frem. OBS! Røra blir fort for tykk Fremgangsmåte: Sett stekeovnen på 175 grader. Bland alt unntatt kruskaklien til en jevn røre. Spe så med kruskakli til røra har konsistens som litt tykk yoghurt. Spre så ut til ønsket lompestørrelse på smurt bakepapir på bakeplata. Stek i ovnen i 6-7 minutter. Ta lompene forsiktig av bakepapiret og legg dem i en haug, altså som man stabler pannekaker eller vafler. Vips så har du gode lomper til pølsene. Jeg er så heldig at jeg bor i nærheten av Sverige. Der har jeg funnet veldig gode kyllinggrillpølser med 0,5 gram karbohydrater pr. 100 gram. Så hele dette måltidet (2 pølser i lompe) inneholdt anslagsvis mindre enn 4 gram karbohydrater. Og personlig syntes jeg dette smakte minst like godt som vanlige potetlomper. |
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
De så jo gode ut raskall!
Har du prøvd å fryse de? Er det de grillpølsene på bildet som du nevner? De ser ut som vanlige grillpølser jo. Husker du merke? Jeg klarer ikke å lese det.. |
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Sitat:
Pølsene er laget av "Perutnina Ptuj". Logoen er en stor P. Jeg kjøpte dem på Maxi mat på Nordby. De både så ut og smakte som vanlige grillpølser. :) I'm a happy camper. |
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Dette måtte jo du finne ut av, raskall. Du er jo pølseelskeren over alle pølseelskere! Skal prøve de lompene. For jeg elsker lomper.
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Sitat:
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Ja, de er jo kjempegode de tekakene! Jeg lager de med litt mere kli enn LenaB har i sin oppskrift, og får tykke og fine hamburgerbrød, veldig praktisk! Ser frem til letttvint mat på skole/barnehageavlsuttning nå.. I sånne situasjoner synes jeg ikke biff eller laks er så enkelt å grille/spise( pga ungene som løper rundt pluss en 100% hjelpetrengende 3 åring)..
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Grillpølser med smak kjøper jeg på Rema1000 ! De har ihvertfall bratwurst og noen sterke med nesten ingen karbohydrater i.
Ellers - takk for lompeoppskriften! |
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Sitat:
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Spennende!! Disse skal jeg prøve, elsker også pølser! Og de man får kjøpt i Sverige er gode.
Kan du ikke legge de inn under oppskrifter og lomper - så de blir lett å finne der? Sliter alltid med å finne igejn de gode oppskriftene når jeg trenger dem:rolleyes: |
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Sitat:
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Takk for lompeoppskrift:) dissa skal uten tvil prøvast, har et lite håp om at dissa kan fungere bra til taco og, må prøve :)
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere
Sitat:
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere (Lomper)
ÅÅÅ! Eg e so frustrert! Skulle ønske eg budde med svenskegrensa!! Har kun funnet to pølser her i Førde med 3g karbs per 100g, og dei e svindyre!! :(
Dei er av typen Gilde, grove, chili- og krydderpølser men er kun 3 pølser i kvar pakke, og koster flesk..... Kanskje eg og gubben skal ta oss ein laaaang tur til sverige i sommar?? Fylle opp frysaren?? :rolleyes: |
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere (Lomper)
Sitat:
|
Sv: Grillsesongen er reddet for pølse-elskere (Lomper)
Noen som har prøvd å fryse disse enda?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:41. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no