![]() |
Grove tekaker i fase 1?
Fant en oppskrift på grove tekaker som jeg fikk lyst på. De inneholder ost og rømme, men dersom jeg bruker lett-produkter?
Hva med kruskakli og linfrø, er det lov?
Jeg har ikke noe mål på hvor mye kruskakli man skal ha i, tok det på slump. Men rør i litt etter litt til røra blir tykk nok til å kunne legges på stekeplate i runde klikker. Røra SKAL være litt tynn, skal flyte ut litt, men ikke så mye at det blir ei tynn suppe å steke (hvis dere skjønner). Tenk at dere skal ha i så lite kruskakli som mulig. Bakepulveret tilsettes helt til slutt, rett før steking. Stek i ca 15 min på 170 grader. Hvis man vil ha i mindre kruskakli kan en del av det fint erstattes med litt linfrø eller annet man liker. Prøv dere frem. |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Jeg skjønner ikke helt hva du spør om, jeg. Og hvilket opplegg følger du? Du skriver fase 1, men i profilen din står det usikker.
Vanskelig å skulle svare deg, men oppskriften er i alle fall lavkarbo. :) |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Beklager, jeg mente South Beach fase 1. Er vel i det underforumet vi er så da tenkte jeg at du forstod.
Ang kostholdsfilosofi så var det litt frem og tilbake før jeg bestemte meg, derav usikker. |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Åja, beklager, det la jeg faktisk ikke merke til. :lol:
Jeg kjenner ikke så godt til den filosofien, så da kan jeg ikke svare deg. Men oppskriften ser god ut, da. :) Ønsker deg lykke til! |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Jeg er ingen South Beach-ekspert, men har lest boka, og den oppskriften må nok vente til fase 2.
|
Sv: Grove tekaker i fase 1?
De grove te kakene er supergode!!
Jeg spiser dem mye men jeg er i fase2 da.. Vil tro at du må vente pga klien og linførene.. |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Æsj... Jeg laga de i går fordi det var det eneste jeg hadde ingredienser til. Har spist noen, men ikke så mange. Får legge de i fryseren til jeg er i neste fase. Tenkte å bake OOpsi-ruller i dag, de inneholder iallefall ikke noen slike ting.
Gikk på vekta i dag, morgenen 3. dag, og den viste -1,3 kg!!!! Men mistenker at det er mye vann. Må på do konstant :) |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Oopsie-ruller er genialt i fase 1 :) Og når fase 2 kommer kan man legge inn i ekstra ingredienser som frø og slikt =)
|
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Steker dere de bare i en langpanne og skjærer opp etterpå?
|
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Sett dem på bakepapir med skje, blir 6 - 7 stykker av den deigen, avhengig av hvor store de er.
Sørg for å ha litt mellomrom mellom dem, for de flyter litt ut på plata. Har spist to stykker til frokost i dag med kvitseid smøt og vellagret sveitserost på - kjempemettende og godt! |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
De er helt supre med Brie ost på også :)
Eller peanøttsmør hvis man føler for litt søtt.. Jeg bruker de mye som turmat elelr lunsj når jeg er lei av salat og middagsrester. Setter dem på papir til fine delikate rundinger ;) |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Sitat:
Lykke til.. |
Sv: Grove tekaker i fase 1?
Tenkte å bake OOpsi-ruller i dag, de inneholder iallefall ikke noen slike ting.
Heisann :) OOpsi-ruller, hva er det? Har du oppskrift? Er på min 2.dag i fase 1, så eg er veldig famlende på hvor mye eg kan ete av det som ikke står begrensning på. Du er godt igang er eg av vekttapet ditt. Lykke til videre:) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no