![]() |
Jamaica gryte:)
Jeg hår fått en oppskrift på ei gryte som er utrolig god som er mektig. Må prøves!:D
Ingredienser: 750 gram kyllingfilet\ kalkunfilet 5 ferske champinjoner Squash 1 Paprika 2 Røde løker 100g Philadelfiaost 2dl Creme fraische 3dl kremfløte 3 SS Sambal Oelek Fiddes Payne Jamaican Jerk Cashew nötter Introduksjon Skjær grønnsakene og kyllingfilet\kalkunfilet i biter og fres i smør. Bland i philadelfiaosten, creme fraischen og kremfløten. Legg i kyllingen. Bland evt i en skivad banan og strø over nøttene når det er nestan klart. Gryten skal ha en kremig konsistens. |
Sv: Jamaica gryte:)
Sitat:
|
Sv: Jamaica gryte:)
http://www.fiddespayneshop.co.uk/ekm...0[ekm].jpgJeg googlet det for deg :)
This seasoning evokes the true soul of the carribean by providing the fire and zest that forms the basis of Jamaican cooking. With its potent and beguiling aroma, Jerk evokes the very soul of the island! Jerk is a quite delicious way to add a fiery and zesty spice to your menu. Ideal for poultry to use as a rub, marinade or as a spinkle. Fabulous! |
Sv: Jamaica gryte:)
Får man kjøpt det noe sted i Norge tro?
Gryten høres skikkelig god ut! |
Sv: Jamaica gryte:)
Sitat:
|
Sv: Jamaica gryte:)
Åh!! Denne skal lages i dag!! Men d krydderet vil jeg å gjerne vite hva er.. Hva kan brukes istedet?
|
Sv: Jamaica gryte:)
Innehåll: 100 g
Ingredienser: brunt socker, malen allkrydda, citronkorn, lökflarn, havssalt, sellerifrön, timjan, socker, malen svartpeppar, kanel, nejlika, lökpulver, krossad chili, persilja, malen muskot, Kaffir Lime blad pulver Kanskje ikke helt aktuellt siden d både er brunt sukker og vanlig sukker i? :( Tenker jeg prøver uten jeg! |
Sv: Jamaica gryte:)
Sitat:
|
Sv: Jamaica gryte:)
Lagde denne til middag i dag! Ble ikke så kremete som jeg hadde håpt men helt grei uansett :) Hele familien likte den! Ble litt slik slump av all mulig krydder :p
|
Sv: Jamaica gryte:)
Hei og beklager sent svar:)
Ei venninne av meg kjøpte den i Sverige. Men jeg har smakt den gryta uten det krydderet og ble like godt uten. For at den skal bli mere kremette så kan du la den koke lengre:) Men jeg har ikke sett den i Norge, kan hende det at innvandrer butikker:) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:04. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no