Creme fine??
Noen som har erfaringer med den? hvordan er den kontra fløte?? tenker på at jeg må passe litt på fettinntaktet og kaloriene også... noen med erfaringer??
|
Sitat:
|
Skal vi sjå.. Nå har jeg dratt med meg alle flaskene inn på datarommet:
Kremfløte: karbo 2,9 kalorier: 362 Cremefine til visping 19%: karbo 4 kalori: 190 Cremefine til marlaging 15%: karbo 4 kalori: 160 Nå vet jeg at man vanligvis ikke teller kalorier på lavkarbo.. men enkelte har annbefalt meg det alikevel... Så hva mener dere? hva er det beste alternativet?? (jeg har prøvd begge cremfinene i maten, og synes de er helt okey.. ikke prøvd å vispe enda da) |
Hva slagsfett er det i den? Eller hva er det i den i det hele tatt? Bare lurer...
|
Sitat:
vann, skummetmelk (20%) herdet vegetabilsk fettstoff (11%) vegetabilsk fett (7,2%) kjernemelkpulver (3,3%) melkesukker, emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer) stabilisatorer (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel, carrageenan) aroma, farge (betakaroten) |
Ok, jeg har lært at herdet vegitabilsk fett er FY! Transfettfare = kreftfremkallende! Og det samme gjelder vegitabilsk fett som ikke kaldpresset (og det er den ikke om det ikke står). Så jeg ville ikke brukt Crem Fine!
|
Sitat:
|
bland ut fløten med litt vann :) da blir den litt drøyere :)
|
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:53. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no