Nachos med bacongull?
noen som har prøvd det?
det står jo på pakka at den blir veldig god vis du steker de litt i ovnen... vis enn hiver det sammen med ost løk og kjøttdeig som natchos og med rømme til?! hmmm... trur kansje det kunne blitt bra jeg....:rolleyes: |
Sv: natchos med bacongull?!
jeg har prøvd bacongull med smelta ost, det er hvertfall digg! Her jeg bor er pommes frites med ost en slager. I starten savna jeg det stort og laga bacongull med ost istedenfor! Sikkert kjempegodt med mexican style! *skal prøve neste helg*
|
Sv: natchos med bacongull?!
Ferskenbeinet: Steker du bare bacongull med ost på i ovnen?? Det har jeg aldri tenkt på...Hvordan blir konsistensen på bacongullet?
|
Sv: natchos med bacongull?!
ja for er det jeg å tenkte og vis en da tar litt kjøttdeig og løk på også så blir det jo natchos;D jeg har trua å skal prøve i morra..!
|
Sv: natchos med bacongull?!
Sitat:
|
Sv: natchos med bacongull?!
Sitat:
|
Sv: Nachos med bacongull?
2 Vedlegg
Ojj...! ;) da har jeg prøvd og synes det var nyydlig ;)
må bare passe på at det ikke blir for "mye, eller Tett" i formen for da vlir de litt myke.. men jeg vil påstå det var nesten bedre enn vanlig :) denne blir nok en hit her i huset;D |
Sv: Nachos med bacongull?
ohh lord!!!! Dette skal prøves til fredag!!! :-DDD
|
Sv: Nachos med bacongull?
WOW, Whynn...det ser jo helt fantastisk ut!!!!! Hadde du noe væske oppi?
|
Sv: Nachos med bacongull?
Sitat:
det var godt asså! hehe |
Sv: Nachos med bacongull?
Står i ovnen her nå :-) Takk for tips!! Blir spennende å se hvordan dette blir
|
Sv: Nachos med bacongull?
hahaha.. trenger bare stå til oseten er stekt :) kose deg :)
|
Sv: Nachos med bacongull?
MMMmmmm Snadder på bare ca 5 minutter, pluss noen få minutter i ovnen!!
Herlig!!! Denne kommer til å bli gjentatt:) SÅ enkelt, og SÅ snadder Og det beste av alt, nesten ingen karber!!! |
Sv: Nachos med bacongull?
Sitat:
|
Sv: Nachos med bacongull?
Og DER var hele den ildfaste forma tom...wow!! Snadder. Jeg som hadde planlagt å spare litt til senere..
(For ordens skyld: jeg er nattevakt, og jobber nå 12 vakter i strekk, med unntak av ei frinatt i natt, derfor døgnet mitt er litt opp ned) Sånn ble min variant. Jeg skulle jo bare lage til én. Jeg stekte ca 200 gram kyllingkjøttdeig (0 karber), hadde i én liten jalapeño, og et fedd hvitløk(noen som vet karber på dem? Fant ikke jalapeño på næringsinnhold.no) Hadde også en desj Creme Fraiche oppi, rett og slett fordi jeg hadde bittelitt igjen i en boks som går ut på dato imorgen... Litt karber der, men mengden var så liten..ca 1 SS. Lot kjøttet stå på sterk varme, sånn at CF ble "kokt inn". Hadde ca 10-15 "flak" med bacongull i ei ildfast form, hadde kjøttet oppå dem. Og toppet det hele med mye ost. Tilsvarende ca 10 osteskiver (skjært med høvel). Stekte på 200 grader til osten va smelta. Så, litt rømme (1 SS) på siden. HERRRLIG!! Anbefales. |
Sv: Nachos med bacongull?
Mmmmm, mååå prøves :D
|
Sv: Nachos med bacongull?
OMG - dette blir absolutt fredagsmiddagen vår denne uka!
|
Sv: Nachos med bacongull?
Det var NAM!!! Orket ikke å vente til fredag...:-DDDD
|
Sv: Nachos med bacongull?
Spennende mat, det må prøves sammen med en frisk salat og hvitløksdressing!
Jeg pleier nesten bare å bruke bacongull til å panere fisk og kylling jeg.. Men må prøve denne varianten for å ha prøvd;) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:19. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no