![]() |
Perspektiver på fett
Før i gamle dager, for noen år siden, var jeg blandt de som bekymret seg for fett. Merker at mitt perspektiv har endret seg kraftig.
Trengte rømme nå i ferien og fikk bare tak i lettrømme. Merker at det byr meg skikkelig i mot å bruke av denne. Lekte med tanken å spe den ut med smør. Kjøpte ved en feil Philidelfia light, de ser jo helt like ut, denne står like ubrukt. Var på hyttetur med noen som drakk melk, har ikke gjort det selv på mange år. Kom til å studere lettmelka og oppdaga til min forundring at den inneholdt kun 1,5 g fett. Fikk da fullstendig latterkikk da jeg kom på at det også finnes ekstra lett lettmelk og skummetmelk!! Hva er poenget, lage to varianter som er enda magrere enn 1,5 g. Skjønner at mitt perspektiv har endret seg kraftig, synes nå helmelk med sine 3,9 g fett er magre saker. Hipp hurra for kremfløte i kaffen, ekte smør og Gräddost :). |
Sv: Perspektiver på fett
Signerer!
Når eg får servert lettrømme, lettdressing og andre lette ting, smakar ikkje maten like godt og eg tenkjer automatisk at no får eg i meg masse dritt som eg eigentleg ikkje treng, og minimalt av det eg faktisk treng... Og lettprodukter smakar jo SÅ tørt!!! Ærk... Nei, takka seg til fløyte, seterrømme, feite ostar og skikkelig dressing jah :D Nam nam nam!!! |
Sv: Perspektiver på fett
Hahahahahaha! GENIALT!
Eg òg vil vera ketolikk :D:D Hurra! |
Sv: Perspektiver på fett
Sitat:
|
Sv: Perspektiver på fett
Sitat:
|
Sv: Perspektiver på fett
Vi var nettopp på besøk hos slektninger på vestlandet og det skulle steikes selvfiska fisk. Damen i huset kunne bare steike i margarin (likte ikke smaken av smør), men jeg hadde kjøpt inn smør til meg selv. Det ble til at en panne fisk ble stekt i smør, og en i margarin. Den som ble stekt i smør ble tom nesten med en gang, og vi måtte steke mer fisk... Så da ble det stekt en panne til i smør. :) Hun syns det var helt greit, og hadde forsåelse for mine "særheter". Veldig glad for at jeg slapp margarinen! Syns det er ekkelt å tenke på hva den inneholder.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:26. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no