![]() |
Aubergine pizzabunn
Det finnes utallige former for pizzabunn her på forumet. Her er et annet alternativ.
Skjær aubergin i ca 0,5 cm på langs. Smør de inn med kaldpressert x virgin olje samt salt. La de stå i 30 minutter for å trekke ut litt av den bittre smaken. Grill auberginen i ovnen på sterk varme(nederste rill) i 10-15 min. til auberginen er sprø. La auberginene avkjøles før du legger på alt du vil av lavkarbo topping. Og sett de inn på nederste rill på sterk varme i 8-10 min. Digg. :) |
Sv: Aubergin pizzabunn
Skal prøves. :)
|
Sv: Aubergine pizzabunn
Jeg elsker moussaka og grillet auberginer som tilbehør, så dette burde gå rett hjem hos meg, skal absolutt prøves.
Personlig syns jeg det er best å salte de godt på begge sider først, la de ligge i 30 min, skylle godt, tørke med tørkepapir og ha på godt med olje og litt krydder før jeg griller/steker dem i ovnen |
Sv: Aubergine pizzabunn
det står grillet aubergin og greske kjøttboller på menyen til middag idag så denne fremgangsmåten skal jeg prøve nå! Takk for tipset! Og aubergin som pizzabunn høres veldig godt ut :)
|
Sv: Aubergine pizzabunn
Bitter smak? Eg har aldri smakt bitter smak i Aubergine, og pappa er kokk! (og han seier det same).
Trur nesten det er ei myte ;) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:41. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no