![]() |
Chicken nuggets!
1 Vedlegg
Knallgode og kjempesprøe nuggets! Dette kommer helt klart til å være min fredagsfavoritt framover:D De inneholder nesten ingen karbs, (de som utgjør noe er i egget).
Dette trenger du: 1 Kyllingfilé 1 Egg 25-30g Kims bacongull Slik gjør du: - Ha egget i en skål og mix med krydderet du vil ha, jeg bruke meksikansk chili, og det ble HOOOT! - Knus bacongullet enten med hendene eller med stavmikser, jo finere det blir jo bedre! - Dypp kyllingen først i eggeblandingen, så i bacongullet for så å hive de i en fresende panne! Å sim salabim etter 5-6 minutter har du knallgoooode nuggets:) Jeg serverte de med en liten salat og knallgode ostechips ved siden av. Som dip brukte jeg litt hot salsa saus(3 karbs pr skål á 50 g) Naaaaam! Og det beste med dette er at det kun er 4 karbs pr porsjon! Haaaleluja:D - barebea:p |
Sv: Chicken nuggets!
|
Sv: Chicken nuggets!
Prøvde oppskriften din nå, og trur jeg må gjøre små justeringer :P klarte ikke å få Krydderet i eggeblandinga til å feste seg på kyllingen, og jeg må tydeligvis mose bacongullet enda finere.. (det var jo en jobb uten like) ! :)
var veldig godt nå, men om jeg faktisk får festa NOE krydder på kjøttet, trur jeg det blir enda bedre :) takk for god og kreativ oppskrift! |
Sv: Chicken nuggets!
Sitat:
|
Sv: Chicken nuggets!
Sitat:
|
Sv: Chicken nuggets!
Å kult, kanskje det blir nuggets i helga. Hvor mye fett har man i stekepanna?
|
Sv: Chicken nuggets!
Sitat:
|
Sv: Chicken nuggets!
Sitat:
|
Sv: Chicken nuggets!
Sitat:
|
Sv: Chicken nuggets!
Jeg laget denne med hvitløksmør istedet for egg som festemiddel til bacongullet. Ha bacongullet i en pose å knus det med ei øse eller noe som har litt tyngde...det funker som bare det;) mye bedre å bruke stekeovn enn stekepanne. 160 gr i 20-25 min.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no