![]() |
Kalkun- og brokkolisalat
1 porsjon
75-125 g kalkunbryst (påleggstype), finhakket 175 g rå finhakket brokkoli 40 g finhakket vårløk 40 g finhakket grønn paprika 1 ts hakket frisk estragon el. 1 ts tørket 1 ss majones 2 ts nypresset sitronsaft 1 ts dijonsennep salt og pepper Ha kalkunbryst, brokkoli, vårløk, paprika og estragon i en bolle. Tilsett majones, sitronsaft og sennep, og rør det sammen. Smak til med salt og pepper og server. Karbohydrater: 10 g Fett: 19 g Protein: 35 g Fra boka: ”Dropp karbohydratene” av Amanda Cross |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:18. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no