![]() |
Grønnsakwok
4 porsjoner
1 ss olje 1 skive fersk skrelt ingefær, ca. 3 med mer 1 liten hvitløkbåt, knust 1,25 dl brokkoli (fint oppskåret) 1,25 dl skiver av blomkål 1,25 dl strimler av rød paprika 1,25 dl løkringer 2,5 dl sukkererter ¼ ts salt 1,25 dl skivet stangselleri Smak til med din foretrukne olje og kajennepepper. Hell olje, ingefær, salt og hvitløk i en wokgryte eller stor stekepanne. Stek uten lokk på varme som gjør at det ikke blir svidd, 2 minutter under stadig omrøring. Tilsett brokkoli, blomkål, paprika, løk, sukkererter og selleri under stadig omrøring i 3 minutter. Slå av varmen, legg på lokk og la blandingen få 5 minutter til å sette seg. Smak til med olje og kajennepepper. Fra boken PH-mirakelet, Hilt & Hansteen |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:03. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no