![]() |
Grønnsakcurry Nepal
4-6 porsjoner
1 løk, hakket 1 laurbærblad, brukket opp 1 grønn chili, hakket 1 hvitløkbåt, finhakket 2-3 cm ingefærrot, revet ¼ ts gurkemeie Salt eller grønnsaksalt 450 g gulrøtter i terninger ½ blomkålhode brukket opp i bunter 2,5 dl grønne erter 1 ts av hhv. Koriander og cumin 2,5 dl varmt vann Dampstek løken lett. Tilsett laurbærlad, chili, ingefær, gurkemeie og salt. Rør inn gulrøttene og sauter lett. Tilsett resten av ingrediensene. La det koke lett på middels varme til grønnsakene er møre. Fra boken PH-mirakelet, Hilt & Hansteen |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no